Aleksandra Prijović progovorila o prevari Filipa dok je bila u drugom stanju

Popularnu pjevačicu Aleksandra Prijović Živojinović, koja se vratila svojoj karijeri i pjevanju nakon dva mjeseca od rođenja njenog sina Aleksandra i progovorila o navodnoj prevari njenog muža Filipa dok je bila u drugom stanju.

Aleksandra Prijović se na te glasine nije puno osvrtaala samo nasmiješila i kazala da su njih dvoje neprestano zajedno i ako je uspio onda mu svaka čast.

“S obzirom na to da smo mi 24 sata zajedno, ne znam kako je to mogao da uradi! Možda dok sam ja spavala… Ako jeste uspio, svaka mu čast. A zarad braka bi oprostila prevaru”, rekla je Aleksandra, smijući se, na pisanja da ju je prevario sa jednom manekenkom dok je bila u drugom stanju.

Da napomenemo da su se Filip i Aleksandra Prijović vjenčali 21.06.2018 god.

POPULARNO ->  Evo šta je JK uradila sa željom da sačuva uspomenu na majku

Prijovićka je čak i zapjevala na svom vjenčanju. Otpjevala je svoj veliki hit “Totalna anestezija”. Međutim prije nego što je počela pjevati, vesela Aleksandra se obratila svim gostima.

Hvala što se došli večeras i što ste uljepšali ovu večer. Meni je puno srce, ja ovu večer nikad u životu neću zaboraviti”, kazala je mlada.

Dok je trajalo vjenčanje i svadba Aleksandra Prijović je promijenila čak četiri haljine.

Posebno iznenađenje za budućeg muža Filipa imala je Aleksandra, koja je dovela kantautora Al'dina koji je zapjevao pjesmu ‘I sad me po tebi poznaju’ na iznenađenje svih gostiju.

Torda mladenaca je bila na deset spratova, bijele boje sa cvijetnim ukrsima.

Jedna od najvećih svadbih na balkanu je mnogo i koštala. Najskuplje od svega bilo je iznajmljivanje 120 soba za goste u jednom od najluksuznijih beogradskih hotela, Crowne plaza.

Aleksandru i Filipa su čuvali privatni zaštitari, a 900 gostiju je čuvalo čak 60 tjelohranitelja. Unajmili su i catering službu, a hranu je posluživalo 160 konobara. Sveukupni troškovi se procjenjuju na 400 tisuća eura (nešto manje od tri milijuna kuna). Prema pisanju Blica, na svadbi se trebao pojaviti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

POPULARNO ->  Korisno je znati: Pedijatri savjetuju koji je najbolji i najlakši način da umirite vašu bebu

 

 

 

(Ekskluziva/novine-online)