Evo šta je JK uradila sa željom da sačuva uspomenu na majku

Omiljene stvari svoje pokojne majke Divne Karleuše, popularna pjevačica Jelena Karleuša prenijela je u svoj dom na Dedinju.

Prema saznanjima koje ima Kurir, pjevačica sa željom da sačuva uspomenu na radio voditeljku, koja je preminula 3. marta poslije duge i teške bolesti, će njene unikatne predmete, nakit i gardrerobu čuvati u posebnoj prostoriji.

“Jelena je slomljena, ali polako dolazi k sebi. Tek sada postaje svesna realnosti i sve više oseti majčin nedostatak. Prethodnih dana doživela je veliki šok, pa je konstantno bila pod tabletama. Sada se već polako vraća u normalu, ali i dalje teško prihvata činjenicu da je ostala bez majke. Njih dve su kao što je poznato bile veoma bliske, pa je Jelena poželela da sačuva Divnine stvari. Zamolila je prijatelja da joj donese iz Divnine kuće sve ono što je voditeljka najviše volela i bez kojih nije mogla. Ne želi da ih baca, poklanja i ostavlja da trunu već želi da budu uvek uz nju jer će na taj način bar malo da oseti maminu prisutnost “

rekao je naš izvor i dodao pri tome da će pjevačica u određenim prilikama nositi nakit koji je dobijala od majke.

POPULARNO ->  Ovo će vas iznenaditi: Lepa Brena otkrila šta je Aleksandra Prijović uradila odmah nakon što se porodila

“Jelena je od Divne dobijala vredne poklone poput zlatnog nakita, satova, ukrasa. Postoji jedan nakit koji ona dugo nosi sa sobom i za koji je emotivno vezana”

rekla je jedna pjevačicina prijateljica.

Prema onome što saznajemo, Karleuša se uskoro vraća svojim svakodnevnih obavezama.

“Jelenin menadžer otkazao je nekoliko nastupa jer ona nije bila u stanju da izdrži nastup samo nekoliko dana nakon što je ostala bez majke. Međutim, pošto je profesionalac, a i polako se psihički sabira, ona bi trebalo u skorije vreme da se vrati žiriranju u “Zvezdama Granda” i nastavi tamo gde je stala. Prijatelji je savetuju da će se samo na taj način oporaviti jer bi joj prijalo da bude u društvu, sa svojim kolegama i publikom i da bar na kratko prikrije tugu koju nosi u srcu”

kazao je naš izvor.

POPULARNO ->  Aleksandra Prijović progovorila o prevari Filipa dok je bila u drugom stanju

 

(Kurir \ novine-online)