Oglasila se Sandra Afrika: Ovo je prava istina o trudnoći

Pjevačica Sandra Afrika poznata je kao neko ko mnogo novca ulaže u svoje spotove kojima se trudi da pomeri granice kada je video-produkcija u pitanju. Njeni muzički spotovi obiluju kadrovima od kojih zastaje dah najčešće muškom delu publike, a Sandra je sada riješila da se potrudi da i njeni živi nastupi budu nalik svjetskim zvijezdama, što posljednji u nizu svakako jeste.

Ona je sinoć održala nastup u Švajcarskoj o kojem će mnogobrojni posjetioci jednog od najvećih klubova u Lucernu još dugo pričati. Naime, Sandrin nastup počeo je njenim spuštanjem sa vrha diskoteke ogromnom ljuljaškom na kojoj se ljuljala iznad njenih fanova, a ovaj spektakularni početak večeri propraćen je vriskom i aplauzom.

Sandrin performans upotpunjen je svjetslosnim efektima i konfetama koje su ispunile cio prostor, a na samom početku večeri otpevala je svoj hit “Devojka tvog druga” i oduševila publiku.

POPULARNO ->  Sukob Jelene Karleuše i Marije Šerifović u "Zvezdama Granda"

Juče se pojavila informacija da je pjevačica Sandra Afrika trudna sa fudbalerom Vladimirom Volkovim, te da ovu informaciju krije od svih. 

Navodno, Sandra je informaciju podijelila samo sa najbližim prijateljima, što je bilo dovoljno da ona procuri i stigne do medija.

Povodom vijesti o trudnoći koja je uzburkala javnost Sandra Afrika konačno je odlučila da otvori dušu. Ono što je još uvijek veoma zanimljivo jeste to što Sandra Afrika i dalje ne želi da pominje Vladimira Volkova. 

Prema onome što mediji prenose, atraktivna pjevačica je u četvrtom mjesecu trudnoće, a otac djeteta je prema navođenju Vladimir Volkov. Sandra se sa fudbalerom zabavljala, a prema nekim pisanjima i pomirila, no do dana današnjeg prava istina o tome da li su ili nisu njih dvoje u vezi ostaje pod velom tajne.

“S obzirom na naslove u medijima koji su ovih dana bili aktuelni u vezi moje trudnoće, koje čak i ne smatram “negativnim izveštavanjem”, čak šta više tu vest bih svakako odmah podelila i sa Vama, moram da iste i demantujem. Ukoliko se to i dogodi u budućnosti, prvi ćete saznati upravo od mene. A do tada, karijera i novi projekti su u prvom planu. Hvala Vam na razumevanju “

napisala je pjevačica na svom Instagram profilu.

POPULARNO ->  Saša Popović priznao: Nikad ne bih dozvolio kćerki da se takmiči

 

(Kurir \ novine-online)