Ovo će vas iznenaditi: Lepa Brena otkrila šta je Aleksandra Prijović uradila odmah nakon što se porodila

Popularna pjevačica Lepa Brena oglasila se sa oduševljenjem povodom dobitka novog člana porodice. Naime, oduševljena pjevačica otkrila je da su se svi odlično snašli sa bebom Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Brena je otkrila to i da im porodica pruža svu pomoć, koja im je sada najpotrebnija, ali pored toga ona je dodala i da je Aleksandra divna majka koja je ustala iz kreveta čim se porodila, uprkos tome što je imala carski rez.

“Verovatno je drži ta ljubav i taj adrenalin, kada imate bebu to je novi osećaj, jedna nova ljubav koja je besrkajna i ispuni vas do poslednje ćelije u telu”,

POPULARNO ->  Blista kao nikada do sada: Pjevačica Sandra Afrika slavi rođendan

kazala je Lepa Brena.

Brena je podijelila i trenutak sa suprugom Bobom Živojinovićem koji joj je bio najdraži.

“Kada sam videla Bobu sa bebom, toliko mi je u njegovom zagrljaju Aleksandar delovao sitno s obzirom na Bobinu krupnoću, međutim, on je jaka i snažna beba. Sve je to neverovatno, pa i njemu. Neponovljiv je osećaj, radostan, kada u rukama držite dete od svog deteta, presrećni smo”, 

rekla je Brena. Pjevačica je pri tome kazala i kako ona misli da će mali Aleksandar biti razmaženo dijete s obzirom na to koliko ga svi već vole. Sa nasljednikom Filipa Živojinovića prvi put su se sreli u bolnici, kada su morali da nose mantile i maske, no uprkos tome oni nisu mogli da odole da ne vide i ne poljube Aleksandra.

POPULARNO ->  Saša Popović priznao: Nikad ne bih dozvolio kćerki da se takmiči

(Blic \ novine-online)