Pjevačica Ivona Negovanović Cuca progovorila o sinu kojeg ima sa Šabanom Šaulićem

Popularna pjevačica Ivona Negovanović Cuca ne može da vjeruje da kralj narodne muzike Šaban Šaulić nije više među nama.

Pored toga Cuca je progovorila o njihovom odnosu i zajedničkom sinu.

Da napomenemo da se prošle godine digla velika prašina između Šabana i Cuce odnosno njihovom odnosu. U to vrijeme supruga Šabana Šaulića, Gordana nije pridavala tome veliku pažnju. 

Cuca je izjavila da joj je jedina utjeha sin kojeg ima sa pjevačem od kada njega nema.

“Otkad više Šabana nema, u mom životu je mrak. Mislim da više nikada neće svanuti. Sviće meni svako jutro, ali ja sunca više ne vidim. Sve svjetlo u meni je tamno. Vazduha imam, ali se gušim. On ne bi volio da ja plačem i da sam tužna, ali to je nemoguće. Svi su bili u strahu da sebi nešto ne uradim”, izjavila je Cuca.

“Poslije njega mi je ostalo jedno malo biće koje ne može da me ne uveseli. Žena izgubi muža, pa joj ostane sin. Pa joj je utjeha. Mene ne može ništa da utješi. Jednostavno utjehu, dajte mi neku utjehu. Jedina utjeha u ovom trenutku mi je što ću kad-tad biti pored njega. Živim za dan kada ću leći pored njega ponovo”, rekla je Cuca.

O svemu ovome porodica Šabana Šaulića nije željela da govori.

POPULARNO ->  Blista kao nikada do sada: Pjevačica Sandra Afrika slavi rođendan

Pored toga pjevačica Ivona Negovanović Cuca danima ne može da se oporavi od činjenice da je kralj narodne muzike Šaban Šaulić tragično preminuo. Cuca se skrhana bolom prisjeća svih trenutaka koje je provela sa legendarnim pjevačem, a kako ističe za Srpski telegraf, ne može da izbriše one loše, kada se zbog ljubavi sa pokojnim Šaulićem plašila i za sopstveni život.

Naime, Cuca otkriva da je supruga kralja folka Gordana željela da joj uništi lice, ali da je na vrijeme saznala za tu namjeru i slučaj prijavila policiji.

“Gordana je prije izvijesnog vremena platila ljude da me unakaze. Željela je da joj donesu moju kiku i unište moje lice. Ipak, saznala sam na vrijeme za njenu namjeru i odmah sam obavijestila policiju. I Šaban je bio upoznat sa ovim. Međutim, zapis koji je tom prilikom načinjen je nestao u policiji – počinje potresnu ispovijest Negovanovićka i prisjeća se kako je izgledao njen prvi susret sa Šaulićem, koji se dogodio kada je, kako ističe, bila maloljetna.”

“Šabana sam upoznala u Bosni u jednoj diskoteci kada sam bila jako mlada. Pjevala sam na mjestu gdje je i Šaban gostovao i razmijenili smo brojeve. Ne mogu da kažem da je to bila ljubav na prvi pogled, ali sam osjećala nešto što nisam mogla da opišem riječima. Poslije našeg prvog susreta dolazila sam u Srbiju iz Bosne, gdje sam tada živjela, a i on je za to saznao. Bilo mu je čudno što mu nisam pisala, pa me je pitao zbog čega mu se nisam javila. Govorila sam mu da na njega ne gledam kao na zvijezdu i da ne želim da mu smetam i uznemiravam ga. Njemu se svidjelo moje ponašanje, što nisam napadna. Ipak, za našu vezu šira javnost je saznala tek kada sam se prijavila za “Zvezde Granda” iako su njegovi porodični prijatelji znali mnogo prije – kaže Ivona i ističe da je ubrzo shvatila da je Šaban čovjek njenog života”, kazala je Cuca.

 

POPULARNO ->  Gledajući mali prst otkrijte sve o vašoj ličnosti (FOTO)

(Ekskluziva/novine-online)