Potpuna promjena: U samo 5 minuta promijenite izgled svog doma

Nova moda koja je zavladala u svim domovima su 3D satovi.

Osim što lijepo izgledaju 3D sat će dati i eleganciju i sjaj. 3D sat kao takav u  kratko vrijeme može da promijeni kompletan izgled vašeg doma.

3D satovi u domovima daju potpuno drugačiji izgled prostoru. Na tržištu postoji mnogo dimenzija 3D satova. Jedna od mnogih veličina je i 1m x 1m koje imaju efekat ogledala i za kraatko vrijeme je postao jako popularan. U toj dimenziji pretežno debljina brojeva dolazi do 1,1cm, a oni su samolepljivi i mogu se lijepiti na sve podloge. Moguće ih je odlijepiti bez da oštetite fasadu u domu ili tapete.

U središnjem dijelu nalaze se kazaljke koje se kačaju na zid. Uz sat dolazi i metar kako bi precizno i tačno ugradili sat na zid u svome domu.

POPULARNO ->  Evo kako lijepi nokti mogu biti opasni po zdravlje

Osim sata ukoliko želite promijeniti vaš prostor u kom boravite i učiniti ga većim i prostranijim najbolji izbor za to jeste ogledalo. Naime, ogledalo će uvećati vaš prostor i on će postati svjetliji. Da bi sva ova priča bila prava drama, najbolje je da izaberete stari okvir koji će ogledalu dati raskoš, a prostor će se proširiti i samim time soba će izgledati puno prostranije.

POPULARNO ->  Evo šta je JK uradila sa željom da sačuva uspomenu na majku

Ovo je veoma stari trik, a ogledalo je najbolje da bude veličine tri četvrtine zida.

 

 

(stil.kurir/novine-online)