Saša Popović priznao: Nikad ne bih dozvolio kćerki da se takmiči

Direktor Grand produkcije Saša Popović iznenadio je sve…

Saša Popović direktor Grand Produkcije svojom izjavom je iznenadio sve. Na snimanju jedne od najgledanijih muzičkih emisija “Zvezde Granda”, Saša je u razgovoru sa roditeljima takmičara priznao da on nikada ne bi dozvolio da se njegova kćerka takmiči u talenat šou.

“Recite mi kako biste vi vaše dete ocenili?”, pitala je gospođa Sašu.

“Pa, naravno sa najvišom ocenom. Ali znate šta, ja moju ćerku nikada ne bih pustio ovde da se takmiči. Super se mi brinemo o našim pevačima, ali da prolazi kroz sve ovo, pa tek onda šta sve sledi. Ne bih joj dozvolio. Vama svaka čast, kao i kandidatima”, odgovorio je Saša Popović.

Da napomenemo da je Saša prije nekoliko godina takođe rekao da ne bi želio da njegova kćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi da joj objasni da to nije za nju.

POPULARNO ->  Tehnologija sve brže napreduje: Čovjek druga najpametnija vrsta na Zemlji

Međutim kako prolazi vrijeme i kako se bliži finale najgledanijeg takmičenja u regionu “Zvezda Granda”, počinju nova kola, ali uz njih i nova pravila, pa će tako u sedmom krugu žiri dijeliti ocjene za stajling, pjevanje i scenski nastup, dok će publika glasanjem izabrati svoje kandidate koje želi da vidi u novom krugu.

Direktor najveće produkcijske kuće na Balkanu je svoju mezimicu, kako list “Kurir” saznaje, upisao u privatnu umjetničku školu „Artimedia“ u Beogradu, najskuplju i najelitniju srednju školu u jugoistočnoj Evropi.

“Pored brojne djece poznatih koja već pohađaju ovu školu za talente, Popović je odmah nakon prodaje 51 odsto „Granda“ upisao kćerku u ovu elitnu školu. Odabrali su smijer produkcija da bi se Aleksandra školovala da jednog dana može da zamijeni oca u poslu kojim se on već decenijama uspješno bavi”, otkriva izvor Kurira.

Popović je otkrio još nešto vezano za Zvezde Grnda, odnosno dao odgovor na pitanje, za koga je mislio da će biti velika zvijezda, a to nije uspio da postigne?

“Mislio sam da će velika zvijezda biti Tanja Savić. Iskreno. Kada smo završili takmičenje 2004. godine mislio sam da će za deset godina biti daleko najveća zvijezda. Ona je zaista divna pjevačica i dobra djevojka, lijepa i zgodna, super pjeva, ali nije dostigla ono što smo mi očekivali od nje. Zašto? Da li je ona kriva ili smo to mi? Ne znam. Kažem da smo od Tanje Savić očekivali mnogo.”

 

POPULARNO ->  Na osnovu mjeseca rođenja otkrijte koje vam bolesti prijete

 

(Kurir/novine-online)