Saša Popović priznao: Nikad ne bih dozvolio kćerki da se takmiči

Direktor Grand produkcije Saša Popović iznenadio je sve…

Saša Popović direktor Grand Produkcije svojom izjavom je iznenadio sve. Na snimanju jedne od najgledanijih muzičkih emisija “Zvezde Granda”, Saša je u razgovoru sa roditeljima takmičara priznao da on nikada ne bi dozvolio da se njegova kćerka takmiči u talenat šou.

“Recite mi kako biste vi vaše dete ocenili?”, pitala je gospođa Sašu.

“Pa, naravno sa najvišom ocenom. Ali znate šta, ja moju ćerku nikada ne bih pustio ovde da se takmiči. Super se mi brinemo o našim pevačima, ali da prolazi kroz sve ovo, pa tek onda šta sve sledi. Ne bih joj dozvolio. Vama svaka čast, kao i kandidatima”, odgovorio je Saša Popović.

Da napomenemo da je Saša prije nekoliko godina takođe rekao da ne bi želio da njegova kćerka Aleksandra krene njegovim ili maminim stopama i da će se truditi da joj objasni da to nije za nju.

POPULARNO ->  Ovo će vas iznenaditi: Lepa Brena otkrila šta je Aleksandra Prijović uradila odmah nakon što se porodila

Međutim kako prolazi vrijeme i kako se bliži finale najgledanijeg takmičenja u regionu “Zvezda Granda”, počinju nova kola, ali uz njih i nova pravila, pa će tako u sedmom krugu žiri dijeliti ocjene za stajling, pjevanje i scenski nastup, dok će publika glasanjem izabrati svoje kandidate koje želi da vidi u novom krugu.

POPULARNO ->  Tehnologija sve brže napreduje: Čovjek druga najpametnija vrsta na Zemlji

 

 

(Kurir/novine-online)